بررسی بهترین کمپرسور باد های بازار

دسترسی سریع

براي صحبت با مدیر سایت
!کليک کنيد
قوانين نويسندگي در سایت ما
!کليک کنيد
کمک مالي و نقدي جهت بهبود سايت
!کليک کنيد
حمایت بنری از سایت
!کليک کنيد
براي پرسيدن سوالات خود با اين شماره تماس بگيريد: (----------------)
تبليغات ...

برای سفارش تبلیغات کلیک کنیدبرای سفارش تبلیغات کلیک کنید
نویسنده : رحمت | بازدید : 388

انواع کمپرسور باد
کمپرسورهای باد به لحاظ مکانیزم عملکرد ، نوع استفاده ، حجم تولید هوای فشرده و... به چندین دسته مختلف طبقه بندی می شوند که به عنوان مثال میتوان به کمپرسورهای صنعتی اسکرو ، کمپرسورهای پیستونی ، کمپرسورهای یخچالی (محوری) ، کمپرسوهای سانتریفیوژ (توربو) و انواع و اقسام بسیار متفاوت دیگر نام برد که در اندازه ها و کاربردهای بسیار متفاوتی از آنها استفاده میشود .برای مثال درون آکواریوم شما برای تولید اکسیژن در آب از یک کمپرسور کوچک استفاده میشود یا برای بهبود احتراق و اکسیژن رسانی بیشتر در محفظه احتراق موتورخودروهای اسپرت از یک کمپرسور سانتریفوژ موسوم به توربو شارژر استفاده میکنند. ما در ادامه به بررسی انواع کمپرسورهای پیستونی خواهیم پرداخت که در استفاده های کارگاهی و خانگی از مناسب ترین و بهترین نوع کمپرسورهای موجود می باشند و برای بکار گیری از ابزارهای بادی و پنوماتیک در کارگاه ها بیشتر از این نوع کمپرسور استفاده می کنند.

انواع کمپرسور باد پیستونی
1- کمپرسور باد روغنی
1-1 کمپرسور باد کوچک خانگی (شفت موتور این کمپرسورها مستقیم به میل لنگ متصل شده)
1-2 کمپرسور باد تسمه ایی (نیروی موتور از طریق پولی (pully) و تسمه (belt) به میل لینگ وارد می شود)
2- کمپرسور باد بدون روغن (oil free)
2-1 کمپرسور باد بدون روغن بی صدا (silent)
2-2 کمپرسور باد بدون روغن معمولی

brands

برای مشاهده بررسی بهترین کمپرسور باد ها به سایت دهگانه کلیک کنید

کمپرسورهای پیستونی از لحاظ عملکرد به دو نوع روغنی و بدون روغن تقسیم بندی می شوند. منظور از کمپرسور هوا روغنی استفاده از روغن های روان کننده در محفظه تولید هوای فشرده برای روانکاری قطعات و به حداقل رساندن اصطکاک میان سیلندر و پیستون است.
کمپرسورهای پیستونی طرز کاری مشابه با موتورهای احتراق درونی دارند و قطعات متحرک آن نیز کاملا شبیه به این موتورها است. در کمپرسورهای باد (پمپ باد) پیستونی ، الکتروموتور یا موتور سوختی (دیزل و بنزین) میل لنگ را به چرخش درمی آورد و میل لنگ نیروی چرخشی الکتروموتور را به حرکت رفت و برگشتی شاتون (میل یا دسته پیستون) و پیستون تبدیل می کند. پیستون به رینگ های آببندی موسوم به "رینگ پیستون" مجهز شده و به بدنه سیلندر کاملا مماس شده است و اجازه نفوذ روغن به داخل محفظه سیلندر و نیز نفوذ هوای فشرده به محفظه زیر پیستون را نمی دهد. هوای ورودی با پایین رفتن پیستون از طریق سوپاپ ورودی مکیده شده و در زمان بالا آمدن پیستون هوای به دام افتاده داخل سیلندر فشرده شده و هنگامی که به حداکثر فشار خود رسید از طریق سوپاپ خروجی به وسیله لوله فلزی به داخل مخزن ذخیره منتقل می شود.

piston

برای دیدن 4 کمپرسور باد در ویرگول کلیک کنید
کمپرسورهای روغنی
در کمپرسورهای روغنی محفظه میل لنگ و شاتون داخل روغن قرار گرفته و به دلیل حرکت سریع و حرارت بالای قطعات متحرک مانند پیستون ، میل لنگ ، شاتون و اصطکاک دائمی رینگ پیستون با جداره سیلندر نیاز به روانکاری دائمی وجود دارد که قطعات فرسوده و مستهلک نشوند به همین دلیل که از روغن برای روانکاری جداره سیلندر و پیستون استفاده می کنند به آنها روغنی گفته می شود.

سیلندر روغنی

سیلندر 2روغنی

مزایای کمپرسور روغنی
1- در رده کمپرسورهای کم حجم تر از 500 لیتر هزینه تعمیر و نگهداری پمپ باد پیستونی روغنی از هر نوع دیگر پایین تر و به صرفه تر است و یادگیری نکات نگهداری کمپرسور باد پیستونی بسیار آسان است.
2- در رده کمپرسورهای کم حجم تر از 2 هزار لیتر هزینه اولیه برای خرید کمپرسور باد پیستونی روغنی از هر نوع دیگر پایین تر و به صرفه تر است و به بیان دیگر قیمت کمپرسور باد پیستونی روغنی بسیار کمتر از انواع دیگر است.
3- راه اندازی کمپرسور باد پیستونی بسیار ساده تر از انواع دیگر می باشد و نیازی آموزش کار با کمپرسور برای اپراتور ندارد در صورتی که کمپرسورهای اسکرو و صنعتی نیاز به اپراتور آموزش دیده دارند.
4- تعمیر و تعویض قطعات کمپرسورهای پیستونی بسیار کم هزینه تر و راحت تر از انواع دیگر است و اجزای کمپرسور هوا در این نوع بسیار ساده تر است. و بنابر این عیب یابی کمپرسور باد نیز آسان تر و ساده تر است.
5- این نوع کمپرسورها قابیلت جابجایی خوبی دارند و در مواردی که نیاز به حمل و نقل می باشد این نوع کمپرسورها از مناسب ترین انواع کمپرسور باد می باشد.


برچسب‌ها :

سه شنبه 18 شهريور 1399 - 1:18
قدرت گرفته از نیلوبلاگ